De "Senior" is het grootste model van de Rouweler Terrashaarden. Deze uitvoering biedt een grote warmteopbrengst terwijl dit type ook als barbecue voldoende ruimte biedt om 4-6 personen gelijktijdig van de BBQ resultaten te laten genieten.Terrashaard Senior met trapezium kap

Terrashaard Senior met platte kap en wielbeschermerHet optioneel mee te leveren bijpassende massief roestvrijstalen barbecue rooster is 40 cm breed en 37 cm diep en kan op verschillende hoogtes in de terrashaard worden geschoven.

De beide handvaten aan het rooster zijn eveneens van hetzelfde massieve roestvrij staal gemaakt doch door de grootte van de handvaten zijn deze ook tijdens het stoken nog zeer goed vast te houden.

Direct onder het stookrooster is een uitneembare plaatstalen aslade aangebracht die het schoonmaken na een avondje genieten enorm vergemakkelijkt.

Met een totaalgewicht van zo'n 400 Kg is dit geen terrashaard die zo maar even uit de tuin wordt ontvreemd. De zware zwenkwielen bieden daarentegen de flexibiliteit om de haard eenvoudig over een bestraat terras te verplaatsen.

Mocht u de zwenkwielen wel praktisch vinden maar er niet steeds tegenaan willen kijken dan hoeft u de wielen niet gelijk te demonteren. We kunnen tevens een bijpassende wielbeschermer leveren waardoor de wielen aan het zicht worden onttrokken.